Mijn liefde voor fotografie begon met de analoge camera van mijn vader. Toen ik als arts werkte in Bolivia heb ik zelf de camera opgepakt om de nieuwe wereld om mij heen vast te leggen: bijzondere mensen, geweldig landschap, cultuur en uitdagingen. Eenmaal thuis ben ik verder gegaan met fotografie.  


Als arts heb ik de unieke positie om de medische wereld vast te leggen: de geschiedenis, de patienten, de gebouwen, de studenten, de verpleegkundigen en artsen met hun ambities en toewijding. 

In 2012 heb ik de fotografie van het boek AMC 30 jaar mogen doen en in 2019 volgde In het voetspoor van Blasius welke werden gepresenteerd in het Concertgebouw Amsterdam tijdens de Anatomische Les. 


Verder bestaat mijn fotografie uit mensen: zoveel gezichten, uitdrukkingen en belevingen. Verschillende culturen, feestelijke en steeds weer speciale bruiloften, mooie aanstaande moeders, pasgeboren babies, families en zo het hele leven in beeld.

Dus laat me weten als jij een speciaal moment wilt vastleggen!


Vanaf april 2023 verhuis ik met mijn man en kinderen naar Toronto, Canada. Uiteraard gaat de camera mee, dus volg me op instagram en je gaat een beetje mee. 


   

    Get in touch

Matthanja


info@matthanjabieze.nl